maanantai 25. heinäkuuta 2011

JOOOOOO

Sain sijoitus- ja isäntäperhetiedot !!!
Oli shokki kun olin just syömässä ja haukkaamassa lihapiirakkaa niin tulee soitto STS:ltä. En osannu yhtään ajatella että nyt selviäis, kun mulle oli sanottu että vasta elokuussa tulee koska jenkeissä on koulut kiinni eikä saa jotain varmistusta mut bla, sitten iskee vaan yhtäkkiä et "Konsta, sulle on nyt löytyny isäntäperhe." 
Tajuutteko kun vaan hypin ja pompin puoli tuntia putkee ja soittelin kaverit läpi, vitsi loppupäivänki oli ihan perhosia mahassa kun jännittää.


Eli juttu on näin et lähden (näiltä näkymin) 20. pvä elokuuta New Jerseyyn johonkin Philadelphian lähistöille. Perhe vaikuttaa tosi mukavalta, luin niiden kirjoittaman kirjeen ja katoin kuvia niin näytti tosi hyvälle :) Perheeseen kuuluu äiti ja 12-vuotias Joe, joku Cindy, joka käy samaa koulua kuin mä, asuu isänsä luona. Ainut juttu mikä kolautti kun luin niiden kirjettä, oli et "unfortunately we don't have a piano", mut no kai mä pääsen sitten koulussa aina soittamaan ja harjottelee, toivottavasti usein.


Jännä fiilis, alkaa nyt jotenkin jo realisoitumaan tämä lähtö. Vasta mä täyttelin hakupakettia ja kelasin et lähtöön on ikuisuus, mut näin tässä alle kuukausi enää Suomessa oloaikaa. Mä lähen vielä aika myöhäsessä vaiheessa, jotkut vaihtarit lähtee jenkkeihin jo tämän kuun puolella tai ihan elokuun alussa. Voi sanoo et höllande smagligt olla kohta siinä maassa asumassa, missä on aina vaan haaveillu olla, mut silti kaikkia alkaa jo vähitellen tulee jo vähän ikävä.


-Kontsa
PS. Olin koko tän viikon Kangasniemellä musaleirillä ja oli superii, tutustuin iha mahtityyppeihin ja soitin jotain 4 tuntii päivässä. Ens vuonna uusiks jea!

10 kommenttia:

 1. heeeeiii toivottavasti keretää näkee ennenku lähet ! : ) tuuttekohan mun synttäreille 7.päivä.. ?

  VastaaPoista
 2. uuuuujejejejeje kuulostaa niin kivalle!! heyyyy have fun you american ;)

  VastaaPoista
 3. kiitti nicsu ! :)) toivottavasti tullaan et ehditään nähä !

  VastaaPoista
 4. onnea perhetiedoista, son paras fiilis se kun saa ne :--D

  VastaaPoista
 5. moi! sul on tos sivussa toi new jersey time gadget. mä yritin saada tollast samanlaista florida time, mut ku lisäsin sen linkin siihen "lisää oma" siel gadget jutus, ni ei toiminu, se sano et siin on jotaa kiellettyjä merkkejä. haluuks auttaa?? :-)

  VastaaPoista
 6. joo julia tiiätkö mäkin pläräsin ton kanssa vähintään tunnin. sielt ku lukee et lisää gadget nii mee johonkin perusgadgeteihin ja sieltä semmonen joku HTML/Javascript ja sit copypastetat sen koodin sieltä floridatimen jutusta sinne tai jotenkin tällei : ) kiva säkin lähössä vaihtoon!

  totta sunna! ja kiitti kiia :)

  VastaaPoista
 7. heh, mä yritän näil mun blondihiuksil jotenki kokeilla tota! :D mut kiitos avusta :) saa nähä jos saan toimimaan..
  jep on kiva! ja on kiva kans lukee muitten postauksii sit muualta päin amerikkaa :p

  VastaaPoista
 8. JEEEE, onnistu!!!! kiiitos tooosi paljon avusta! :)

  VastaaPoista
 9. hah hyvä sait toimii ! eipä kestä :)

  VastaaPoista