keskiviikko 7. joulukuuta 2011

YO en wai zii

Viikonloppuna lauantai ja sunnuntai meni kymmenen muun vaihtarin kanssa nykissä seikkaillessa. Oli huiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppua, huhhuh oikeesti


Lauantaiaamuna eka moikkaa vapaudenpatsasta ja sit Manhattanille tsillailee


Jos tietää siitä 30 metriä korkeesta joulukuusesta jossa on 30 000 valoa, nii tuossa se @rockefeller center :) Saatiin mennä tuolla ihan omaan tahtiin, ne valvojaheput ei sanonu muutaku et 3h aikaa menkää mihin huvittaa ja kokoonnutaan sit sinne ja sinne dinnerille. Yritettiin pysyy vaihtarien kaa porukassa kun siellä oli niin älyttömästi sitä jengiä liikkeellä, mut sit intoiltiin Tobin (sveitsiläinen toinen jäbävaihtari) kaa liikaa ja hukattiin tytöt. Lähettiin sit suunnistaa Times Squarelle.


Joo, maukas. Oikeesti hullu fiilis ku tultiin siihen screenien valaisemalle aukiolle joka oli ihan täynnä ihmisiä. Mulla oli ollu kokoajan nykissä tuli perseenalla mut nyt olin vaa sillei woow ... Kamerasta alko loppua jo akku, oisin muute ottanu varmaa 1000 kuvaa vaan tuolta. Käveltiin siellä ja kierrettiin kauppoja läpi (mm. 3 kerroksisessa toy's r usissa oli maailmanpyörä sisällä), tuli huomattua että ne kaupat oli aika pitkälti täynnä ihan ylihinnoteltua kamaa ja muutenkin se paikka oli aika turisteille suunnattu. Nykissä riittää niin paljon sitä nähtävää, loppujen lopuks tuo times square ei oo mitää.
Ostin cupcaken ja coffeen ja alettiin valua Tobin kaa autolle. Päästii hotellille nii jalat oli ihan kuoliossa ja väsytti törkeesti, mut ei silti pystyny alkaa nukkuu ennen kolmea ja seuraavana aamuna seittemältä pystyy.

Sunday oli oikeestaan vaa kaupoissa ja kaupungilla pyörimistä. Käytiin central parkilla ja jossai toisella luisteluarealla kattoo pääsiskö luistelee, mut niille oli kunno mile long line niin päädyttiin vaa kattoo.


 Oli tosi kivaa ja sit piti lähtee kotiin. On jo nyt ikävä tota porukkaa, noi vaihtarit oli jotain parasta ja oikeesti niin tylsää kun ei tiedä yhtään millon niitä näkee seuraavan kerran. Järjestö järkkää keväällä matkan floridaan ja hawajille, jotka maksais jotain tonnin eikä mulla oo niihin varaa..

Ja joo, maanantaina tuli postia Suomesta: )


Porukat oli lähettäny mulle suklaata, villasukkia, kuvii sisaruksista, akuankan ja tollasen g-avain kaulakorun. Ja 6v onni-veli askarteli mulle kortin ja joulukalenterin johon oli osannu laittaa 1-14 numerot väärinpäin ja loput oli tehny äiti. Vitsit, parasta<3

16 DAYS UNTIL WINTER HOLIDAY!

-konsta-

11 kommenttia:

 1. hehee pikku konsta isossa maailmassa !

  VastaaPoista
 2. kateuden määrää ei voi sanoin kuvailla

  VastaaPoista
 3. apua, kuulostaa ihan sairaan kivalta!:-) itekki menos New Yorkiin mut kyl vast maaliskuus. Söpö toi kortti sun veljeltä:-)!

  VastaaPoista
 4. en malta oottaa että pääsen ite nykiin!! vielä ois 4 kuukautta jäljellä!! :D

  VastaaPoista
 5. voiiteita ! kiia - sulle tulee varmasti ihan sika kivaa, maaliskuussa on viela lampimampi :) menni - worth waiting, nyc on parasta !

  VastaaPoista
 6. Ihan sikasöpö tuo Onnin tekemä kortti :D Oliks nycissä kylmä? Ja voi vitsit et oon oikeesti KADE :D maistus lähtee kans valtoihin mut sit ku on rahaa tarpeeks ni lähen varmasti =)

  VastaaPoista
 7. suosittelen :) ei siel ku vähän chilly vaa, mut ois silti pitäny ottaa takki mukaa :s

  VastaaPoista
 8. HEMMETTI oon kateellinen!! vitsit oikeesti :D ja sori en oo lukenu blogias, niin minkä kautta oot menny ja ootko lukion millä luokalla? itteäänki kuumottais aivan sikana lähtee jenkkeihin, mut se rahapuoli on aika huge ongelma. mutjoo siis KREISIÄ oon niin kateellinen :-D

  VastaaPoista
 9. heh, selasinki sun blogin kokonaa täs ajan kuluks nii en sitte tarttekkaa vastausta :) tää on kyllä yks parhaita mitä oon koskaan lukenu, kiitti!

  VastaaPoista