maanantai 28. marraskuuta 2011

Thanksgiving+kuulumiset

Huh on menny tää marraskuu nopeesti. Tuntuu vieläki et oltais jossain elosyyskuussa, tänäänkin +20, mut täällä mutsi jo laittelee christmas decoraatioita ja alle kuukaus jouluun ! 


Viime viikolla oli thanksgiving ja koulusta oli torstai ja perjantai vapaa. Torstaina oli juhlapäivä ja tänne tuli vähän sukulaisia hengaamaan ja syömään, ruokaa oli hirveesti niinku aina. En tiiä onks tossa thanksgivingissä muuta ideaakaan ku ruoka, ei me ainakaan paljoa muuta tehty ku syötiin eka pääruoka, turkeyt yms ja sitten jälkkäri. Mut ihan hauska. 


Torstain jälkeinen perjantai oli sit semmonen "black friday", en tiiä miks mutta tosi monet kaupat/ostarit aukes klo 00.00 ja hullusti tavaraa -50%. Se jos mikä pisti amerikkalaiset hulluks, lähettiin illalla ostarille niin siellä oli varmaa muutama neliökilometri parkkipaikkaa ihan täynnä. Walmartissa oli ainakin 200m jonot kassoille.


Tuossa kuvia ostarilta. Laitoin kuviin näkyy ton kameran kellon, joka oli vielä kesäajassa eli tunnin edellä, mutta kelatkaa miten myöhään silti porukka tuolla. Ehin saaha jonotettuu itelleni pari hienoo paitaa, hupparin + farkut vähän päälle $60 mut sit kolmen jälkeen mutsi ja joe väsähti niin lähdettiin kotiin.


Muita kuulumisia: löysin hullun hienon salin ja oon alkanu nyt siellä käymään muutaman kerran viikossa! Ja olin niin innoissani kun löysin SAUNAN sieltä, tai olin siihen asti kunnes menin sinne, kun tulin sit 5sek päästä pois. Siellä oli 50C eikä saanu ees löylyy. Mut tässä muutama kuva sieltä salilta:
Okei ei täs muuta. Ens viikolla saatte varmaan postauksen New Yorkista, meen ens vklp sinne yhdeks yöks organizationin tyyppien kanssa! MAHTIA:)


ps teitä ihania on jo 104<3 kommentoikaa, kysykää, kritisoikaa, ihan mitä mieleen tulee.

5 kommenttia:

 1. Ihan kivan kokonen sali sulla :D kokeile lämmittää sitä saunaa vähän pidempään, silleen sain ainakin ite sen yhen jenkkisaunan ihan siedettäväks :p

  VastaaPoista
 2. haha lol jenkit ei osaa saunoo.. :D eivaaa. ootko varma et mahut habas kanssa tonne salille ?? :oo maistuis mullekki kyl toi +20..
  kiva et sulla on kivaa siellä :)

  t. Ilzuuu

  VastaaPoista
 3. haha dani, joo vois koittaa kun siellä oli ne säätönupit jossain! ps joululomaa ootellessa : )

  ilona<3 tosiaa, vähä tiukkaa tekee: p toi oli varmaa vika +20 tänä vuonna, on tääl jo kylmempi:/ onneks ei kuitenkaa lunta. ikävä!

  VastaaPoista
 4. Moi Konsta,

  löysin tieni sun blogiin sattumalta ja jäin lukemaan pidemmäksi aikaa. Sulla on huippu asenne ja sun juttuja on hauska lukea! Vielä paremmaksi blogi muuttui, kun teidän cynkkarin "luokkakuva" oli yhdessä postauksessa. Itse kirjoitin cynkkarista -05, eli back in the day, kun lukio vielä sijaitsi vaasankadun kulmassa. Paras lukio ja hienoa nähdä, että edustat meitä cynkkarilaisia siellä maailmalla!:)

  Mukavaa vaihtarivuoden jatkoa!

  T: Niina

  VastaaPoista
 5. Niiina!
  Voi etta, kiva saaha sulta kommentti :) cynkkari tosiaan rokkaa, ei ois tarvinnu nainkaa kauas tulla toteamaa et parempaa paikkaa kayda lukioo ei oo. Kiitti, hyvaa talvenalkua ja merry christmas sulleki!

  VastaaPoista