sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2012


Hullu fiilis. Sain eilen Danin tänne, haettiin se Washingtonista mutsin kanssa ja ollaa nyt hengattu tääl ja on ollu kyllä hullun mahtavaa nähä jotain kamua suomihuudeilta. Käytiin eilen Philadelphiassa jollain klubilla kattomassa jonkun bändin keikkaa ja tänään ollaan oltu himassa uusvuospartyilemassa. Haettiin myös Emma, yks vaihtari tanskasta joka asuu tuolla 20min matkan päässä johon tutustuin yhdessä facebookgroupissa. Joo, vuos vaihtu täällä 7 tuntia Suomea myöhemmin ja täällä ei oo läheskään niin paljon fireworkseja kun Suomessa

perus matkijaIskin nyt vähän kaikkia kuvia tuohon. Joulun jälkee on ollu nii höslinkiä niin en oo ehtiny tulla kertomaan tänne asioita. Loma on menny aika lailla valvoessa ja danin kanssa on taas ollu sen tasosta läppää et pitäis kai mennä vaa nukkumaan. Mut huomenna taas lähtö nykiin feat Emma, Dani ja Melissa. On seki kai ihan jees.


Käytiin tänään soittelee Danin kaa kirkossa grandpianoo, Dani osaa kans soittaa pianoo ja oli kivaa. Lisäilen joskus videoo.


Hyvää uutta vuotta kakstuhattakakstoista. Tänä vuonna nähään, Finland !!!

7 kommenttia:

 1. Siis onks toi Dani suomalainen? Ei näytä yhtää! :D Ja vähä kiva ku oot nii lähellä nykiä... Kui kaua kestää sinne? Ja millä meette?

  VastaaPoista
 2. haha, muutki on tainnu sanoo tota :p melissa lähtee kuskiks ja sinne menee joku 2h !

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä niin maukasta!! Ja huvittaa vaan toi suomalaisuusjuttu :p

  VastaaPoista
 4. niimpä.. ois nii jees joku toinenkin kerta mut ei taida järkkääntyä. oli huippua (:

  VastaaPoista
 5. konsta hei tuu jo pois sieltä.. :( siskon poika samuelikin nimes uuen koirapehmolelunsa sun mukaan!

  VastaaPoista
 6. :DD maukas koirapehmolelu, vooi :) pian mä jo tuunkin, ei oo pitkästi!

  VastaaPoista