keskiviikko 11. tammikuuta 2012

: -)

Jou, hyvin lähteny tää vuosi käyntiin. Tosiaan jo kolmas päivä kouluun ja oli kyllä vähän unirytmit päin pyllyä. Meillä oli viime viikolla ekat musikaaliharkat (joo, unohin kertoa et pääsin meidän koulun beauty and the beast musikaaliin. auditionit oli ennen joulua, niissä piti lukea semmonen tekstin pätkä ja laulaa muutamankymmenen sekunnin biisi ja mua jännitti, kuitenkin ehkä paras tunne ikinä kun meidän director nous pystyyn taputtamaan mun koe-esiintymisen jälkeen:) ) ja torstaina olin jostainsyystä kipee niin jäin pois koulusta. 

Perjantaina mua ootti homeroomissa american first detention lappu, jonka päivämääräks oli laitettu just toi torstai millon en ollu koulussa ja jouduin menee sitä principal's officeen selvittelee. Sovin sen uudestaan maanantaiaamuks, jollon Cindylläkin oli jälki-istunto et pääsisin sen kyydissä, mutta maanantaina sitten Cindy oli kipee ja multa skippantu toikin vielä. Hups.
Tästä puheenollen tänään kuulin et meidän koulussa on semmonen joku ISS juttu, et kun oot tehny jotain tarpeeks pahaa, esim tää yks frendi myöhästyny 16 kertaa koulusta, joudut tyhjään huoneeseen kokopäiväks istumaan koulussa. Saat lukee kirjoja, tehä läksyjä ja käydä syömässä lunchin mut ei sit muuta. Miltä kuulostaa?

Porukka on alkanu kehumaan mun englishhia jo, tänään yks poika sano ku juteltii et sanoin jotain ihan hullun hyvällä american aksentilla : ) Ja tää on niin siistiä ja outoa kun ei tajuu mitä kieltä sitä miettii ja puolihätäsesti kun kirjottaa joskus tuota journalia, niin sinne tulee välillä semmosia suomenkielen sanoja joita en itekään ymmärrä. Enkä osaa puhuakaan enää suomea, yritin opettaa jotain vaikeita suomen sanoja näille niin tajusin etten osaa itekään sanoa niitä, esim tää joku epäjärjestelmällistyttämättömyydelläänsäkäänköhän setti. Voi olla et kuvittelen vaa, toi on muutenkin ihan mahoton.

Nyt alkaa aikalailla olee puoliväli, yhdeksän päivää niin oon ollu jenkeissä 5 kuukautta !!!

11 kommenttia:

 1. oijoi kuulostaa hyvältä toi musikaali !! :)

  VastaaPoista
 2. KULTA! onnea niin paljon musikaaliin pääsystä! <3

  VastaaPoista
 3. Täh, miks jouduit detentioniin!:D

  VastaaPoista
 4. meille sanottiin et tuo on koulunhistorian vaikein musikaali tähänmennessä ja oon semmosessa castle choruksessa vaan yhden toisen pojan kanssa.. meillä menee ihan sikana aikaa harjotteluun, mut siistii(:
  merittaa kiitti<3 äää ei tuu ikinä korvaamaa camppia tää kuitenkaan.
  maija, ollaa oltu cindyn kaa kai 4-5 krt myöhässä koulusta.

  VastaaPoista
 5. pystyn niin kuvittelemaan tollasen audition tilanteen suoraan jostain leffasta :D mut hei onnee, oot ihan superparas! :)

  VastaaPoista
 6. Moikka! oon lukenu sun blogia aina sillon tällön ja tää on tosi kiva! :) sun perhe vaikuttaa tosi hyvältä ja muutenki sulla näyttääs olevan tosi onnistunu melkein puolivuosi :D.. enivei mulla on tämmösiä iha basic kysymyksiä koska oon itekki lähärees vaihtoo nii onko sulla esim omaa konetta siel mukana, jos on nii mite käytät nettiä ? =D ja sit toine et onko sulla suomi pankki tili ja käytätkö prepaidia puhelimes :)

  VastaaPoista
 7. ja sitte unohtu... mite tuo bile/juhla puoli että juoko porukat siellä alkoholia =) tai juotko sää? :Dd

  VastaaPoista
 8. susanna se oli niiiin jännää siellä oli joku 70 muuta hakijaa ja sit ikäluokittain mentii sinne rivii yksitellen esittää :) sinä oot !!

  anonyymi niin siistii et oot lähössä vaihtoon :) muistan itekin ku olin vasta tossa vaiheessa, taijat hajoilla paperitöihin siellä justiin?
  mulla on oma kone mukana ja tää on kätevä. en oo kuullu kun yhdelta vaihtarilta et niillä ei ois nettiä kotona, yleensä on. avattiin suomeen uus tili, johon sain visan ja porukat lisäilee sinne rahaa niin tulee kontrolloitua sitä käyttöä sitten. yleensä prepaid on kätevin, mutta myös aika kallis. mom sai lisättyä mun puhelimen johonkin perhediiliin niin lasku on $15, prepaidit on jotain $50/kk.
  ja mom ei juo täällä ollenkaan enkä mäkään. organizationin sääntöihin kuuluu olla juomatta.

  jos on jotain mitätahansa mielenpäällä/kysyttävää, mailaa konsta.mooi@hotmail.com!

  VastaaPoista
 9. ookkei kiitos paljo=) ja joo paperihommia on kyl iha tarpeeks tällähetkellä=D

  VastaaPoista
 10. postaa! :) haluun lukee lisää sun vaihtarivuodesta =) paras blogi jonka tiiän, heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitti paljon! yritän postailla mahollisimman usein(:

   Poista