lauantai 14. huhtikuuta 2012

Jazzii

eli kolmas jazz competition oli perjantaina 13. päivä , eikä ollu muuten yhtään huono tuuri. Saatiin ekan kerran kingswayn historiassa paras overall rating = superior, ja samalla voitettiin koko championshipit. Siellä oli taas jotain 10 muuta koulua esiintymässä, että taidettiin soittaa aika hyvin. Meidän bändi voitti myös 2 awardia: best trumpet section ja best saxophone section, ja mä ja trumpetisti-Josh voitettiin Best soloistit !!!


Tuossa videoo La Fiestasta. Kamerasta loppu justiin muisti mun soolon jälkeen

On muuten ollu tosi mukavaa touhua toi jazzailu vaikka joskus ei jaksaiskaan harkkoja kun ne on semmosta säätämistä ja jazz on muutenki aika ugandaa mulle vielä. Mut mun 26v soitonope täältä on tosi hyvä jazzpianossa ja se on mun idoli, se tekee just kaikkee muusikonhommia ja meinaa muuttaa nykiin tekeen kaikenlaista musabisnestä.

Aika on menny hullun nopeesti. Nyt on jo huhtikuu ja 10 päivän päästä oon jo 18 (järkätää jotain juhlia mut melkein kaikki seniorit on 24.pvästä eteenpäin Floridassa senior tripillä. Se makso $2000 niin en menny ite), ja viikonloppujakaan ei oo jäljellä täällä kun 9. En oo ees tajunnu et kuin nopeesti se lähtö tulee. Ei oo helppoo olla exchange student kun missä sitten ootkin niin sun pitää olla erossa ystävistä. No haluun ainakin iPhonen sitten niin voin facetimee ja skypetellä all the time näille kamuille täällä.

Kaks juttuu coming up: Talent show on May 4th, jossa säestän viittä eri tyyppiä niitten lauluissa ja sitten vielä pitäis soittaa jotain omaa enkä oo päättäny vielä, ehotuksia?
Ja Prom :) johon saadaan tosi hyvä porukka kasaan mm. musikaaliväestä, meen sinne yhden Eriken kanssa joka esitti Belleä meidän musikaalissa.
Et jee, vitsit tulee vielä kivat pari vikaa kuukautta ennenku sitten taas Suomee ja näkee kaikkia kivoja<3

3 kommenttia:

 1. Kulta,näin susta unta (taas). Juoksin jotain karkuun metsässä ihan itkuissani ja yhtäkkii sää kävelet mua vastaan enkä saa ollenkaa happee ku oon nii onnellinen. Hyppään vaan sun syliin ja haukon henkee ja itken ilosta ! Onneks ei oo enää kauaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi noooraaa : D no kohta nähää vaa 2kk!

   Poista
  2. Kuolen varmaan onnesta sit! Enää 2kk,kyl mä selviin!

   Poista