lauantai 5. toukokuuta 2012

Talent Showww

Tääl jenkeissä siivoojatkin tarjoo tilaa sulle pizzaa kun jäät koulun jälkee soittelee pianoo ilman ruokaa tai rahaa ja tarkotus olis olla koulussa siihen kymmeneen asti.
7h jotakuinki tuli soiteltua tänää, koulupäiväks huh .. Ja melkone huipennus apuaa treeni oli vissii sitte hyväks


Kerron nyt lyhysesti. Talent Show on siis vuosittainen tapahtuma/kilpailu meidän koululla johon kaikki oppilaat saa hakea ja osallistua, kaikenlaisii showjuttuja siis siellä. Enimmäkseen laulua soittoa bändijuttui räbää tanssii ja mitä nytkaikkee. Mulla oli ohjelmassa tän yhen Natalien kaa semmone italiainen oopperabiisi (en saanu siit videoo mut muistatte sen tytön joka laulo whitneyn i will always love youn tuolla assemblypostauksessa, hullun hyvä laulaa), mun bfft Frankie ja Tori Adelen someone like you, ja yks oma setti. Mulla ei ollu vielä viime viikolla mitään aavistusta mitä menisin instrumentaliks soittaa muutamalle sadalle ihmiselle mut mom sit pyyti mua soittaa Titanicin themen nii prob solved.


Show lähti käyntii ja siel oli älyttömän taitavia tyyppejä laulamassa ja tanssimassa. Olin ihan hermona entiiä miks. Yleensä noi koulun showt on menny iha hyvin ilman mitää stressailua. Mun jutut oli heti puoliajan jälkeen kaikki kolme in a row.


Noi kaks meni kuitenkin ihan hullun hyvin. Oli tosi hyvä fiilis eikä sitten enää jännittäny yhtään soittaes kunnes Adelen jälkee curtain meni kii ja sitte ois tää mun aika puhtaasti ad lib pohjanen versio seuraavana. Siitä tässä video.


Joe sano et olin ainut jolle yleisö nous taputtaa.. YAYY. Mun jälkeen oli vielä joku räppäri, yks joku NJ:n state choirissa laulava poika joka säesti itteensä pianolla ja muutama bändi ja kaikki oli vaa hullun hyviä.. Pidettii peukkuja meidän seteille et jos päästäis sijoille. Siel oli 8 henkilön judge päättämäs kuka voittais ja niinpoispäi ja awardit jaettais kolmelle parhaalle, palkintona 1. $100, 2. $75 ja 3. $50


Sitte esitykset oli ohi ja vuorossa awards.


Just ku oon nii ylpee et oon päässy olee messissä jo kolmannen ja tokan placen voittaneessa showssa nii sitte .. Khaansta

ja Joe päivitti sen fb statuksen: "So proud of Konsta, dedicating the song my heart will go on to our mother in the talent show. He made my mother cry and made me get teary eyed, getting standing ovation. Taking 1st place and winning 100$. Hes the most talented kid ever, and I could not ask for a better host brother, and it will be the end of me when he goes back to Finland. Love you konsta ♥"

Menee kyllä yksiin parhaista illoista pitkää aikaa ja se view, kun porukka oikeella ja vasemmalla puolella nousee seisomaan ja taputtamaan kun kävelee auditorion läpi hakemaan "1st place" kirjekuorta, ei kyllä ihan heti lähe mielestä.

43 kommenttia:

 1. wwooou.... Konsta oot paras!

  VastaaPoista
 2. KONSTAAAA !!! Oot ihan paraasss ! Meikäki vaa itkee täällä ja ikävöi sua ihan hirveesti ja yhyyy! Sulla näyttää menevän ihan törkeen hyvin siellä! Ja taitaa mun pianon opetuksetki olla menny perille (;; hhaha pus!

  VastaaPoista
 3. konsta <3 huomaa että porukka rakastaa sua siellä jo melkee yhtäpaljon ku täällä. oot vaan ihana JA TUUT KOHTA TAKASIN !!!11

  -lalli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JAYYYJ ollu ikava<3 mut aika pian! Sa paras

   Poista
 4. Konsta oot mahtavin!
  -Tomas! =)

  VastaaPoista
 5. ooo konsta oot mahtava!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Voi Konsta kylmät väreet tuli ! Paljon paljon onnea ! <3 :) kohta olet takaisin !! :)

  -Alina :)

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon voitosta! Tosi hyvältä kuulosti ja näytti ainaki minusta tuo sinun soittaminen. :D Olen ihan koukussa tähän sinun blogiin. Oottelen koko ajan vaan uusia tekstejä ja kuvia. Tosi siistiä että olet päässy sinne vaihtoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kommentista noora, means a lot:)!

   Poista
 8. Voi konsta!!! ihanaa! voin vaan kuvitella kuinka mahtavaa toi on ollu. Oon niin onnellinen että oot päässy kokemaan jotain tollasta <3 Oot ihana!!

  VastaaPoista
 9. ♥♥♥!!! Sä vaan oot superi !
  T.anna-liina

  VastaaPoista
 10. oijoi HYVÄ KONSTA! <3 olet paras

  VastaaPoista
 11. VOU onneksi olkoon!!! :))) mahtista! ota ilo irti, susta niin pidetään siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäki pidän susta<3 tiiaaaaaa :)

   Poista
  2. Awkward vastata tähän jonkun kommentin alapuolelle, mutta mun kone ei anna mun kommentoida omalla lootalla joten ihan sama! Anyways, halusin haastaa juuri sinut tällaseen pienee juttuun, joka löytyy täältä:
   http://forallthesetimeskid.blogspot.com/2012/05/liibalbbalaaalibibil.html

   Toivottavasti et oo tehny tota aikasemmin!

   - Milla

   Poista
  3. kiitti milla kovasti koitan ehtii tehä tuon :)

   Poista
 12. vau, oot uskomaton! :)
  t. abi, jota harmittaa, ettei sun soittoa saa (kerkee) enää kuulla cynkkarin aulassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi abi oisit jääny vielä yheks puolivuotiseks! kiitti kuitenki :)

   Poista
 13. herrajee oot hyvä!! iha mahtavaa :) kaua oot soittanu pianoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oj kiitti :) vissiin jotain 13 vuotta aikalailla!

   Poista
 14. Hei hullusti onnee vähän myöhäs! älyttömän mahtava kokemus varmaan, oon kade :) hanskaan jo aika hyvin sen trikin minkä opetit mut tohon pitää viel vähän treenata :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jouu sit laukaas nähää ja jamitellaa! kiitti dani!:)

   Poista
 15. Hei mulla on haaste sulle mun blogissa! :)

  VastaaPoista
 16. en voi uskoo että soitat noin hyvin. muistan ku olin teiän 10g konsertissa ja soitit pianoo enkä oo ikinä jaksanu oikee kuunnella jos joku soittaa pelkkää pianoo, sit ku sä soitit mulle meni vaa kylmiä väreitä ku olit nii hyvä. ja nyt tää, oot niin taitava ja lahjakas ettet itekään voi tietää sitä!!!! noi saa olla nii onnellisia susta, ja meki ollaan täällä. vitsi en malta oottaa et päästää soittaa yhessä!!! <3 love you

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi<3 mersu oot niin symppis,nii kiva et kohta taas nähää. oot yks gospelstara itekin ja meidän on niin pakko keksii jotain yhteisii juttuja, oot huippu. love ya too<3

   Poista
 17. voi konsta<3 huomenna on kevätjuhla ja olin roudaamassa äsken pavilijongilla kamoja kasaan ja ku laitettiin flyygeli nii harmitti ku ymmärsin ettet sä oiskaan soittamassa sitä :( se on se maukas mitä ei tarvi ees soittaa vaan painaa nappia ja jäätävät soolot lähtee!! huijasit meitä sillä viime vuonna:D mut ihanan kuulosta sun soitto ja itketät vaan muakin! mut kohta tuut takas!!!
  -Reetta maailman parhaalta luokalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voooii reetta <33 oon toivottavasti soittamas ens keväänä kun te haette lakkei:) mut voi että me nähään ihan kohta !!

   Poista
 18. Khaansta oot vaan niin paras piano player ikinä! :D Näytin ton videon yhdelle mun espanjalaiselle kaverille, nii se oli iha "fuckk i would like to play piano so weell too, that man can play!!" XD Oli vaa pakko kertoo, että sulla on nyt sielläkin faneja..

  Pidä hauskaa siellä vielä tääkin kuukausi! =)
  -SanniO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha sanni jee!!:)
   kiitti and i will !

   Poista
 19. Voii Konsta siitä on ikuisuus kun mekään ollaan nähty, kun katoin ton videon niin kyllähän siinä sitten kävi niin, että kyyneleet vaan tippu ja rupesin muistelee vanhoja aikoja! :/ soitat vaan niin hullun hyvin ei siitä mihinkään pääse ja toi kappale<3 Nauti nyt kovasti siellä ja tuu ehjänä takas!=))

  -LauraH

  VastaaPoista