torstai 31. toukokuuta 2012

täst kuusta

Pyydän nyt julkisesti anteeksi joka 132 lukijalta mun postaustahtia. 2 kertaa kuussa ei oo kauheesti, eikä tästä blogista oikeen oo tullu sitä täyttä tarinaa mun vaihtovuodesta.. Kiitos kuitenkin kaikille jotka on pysyny matkassa ja kaikille kamuille jotka on jaksanu kommentoida ja pitää kontaktia tän over 9 kk ajan. Mäki oon kaivannu kaikkia, mut en voi uskoo kuin nopeesti oon jo Suomes - huomenna alkaa kesäkuu ja mun paluulento on Philadelphiasta 23. päivä klo 22, ja oon helsingissä 24. päivä klo 17:)

kuitenkin : tässä kuussa on tullu tehtyy kaikenlaista ja niitä viimesiä suunnitelmia mitä tehdä täällä.

mun toukokuu oli-pennsylvanian vallotusta ja bushkill fallseja again


-delaware with hollingsheads-paintballia ft. exchange students + joe. tykkäätte meidän warpaintseista ?


-sitä seinäkiipeilyy jau ja joku alottaa ton mun kaa suomessaki !


-kartinkii, oli nice vaikken osannu ajaa. ei vaa olin täydellinen


-sit campinkii iha feat porukat : ) tää oli viime viikonloppu, ja sellasella mukavalla alueella tuolla pohjois-jerseyssa ja todellakin haluun uusiks joskus jollain porukalla. oli iha ku jollain festarilla, nii paljo erilaista porukkaa alueel ja semmonen fiiilis .. siel tuli tehtyy-altailua ja auringonottoo, oli muute kuuma


-melomista, joo otin mun kameran kanoottiin mukaan vaikka mom kippas omansa vissii ekan viiden metrin jälkee :DD
-joe tykkäs streakata, ei vissii osannu lukee takaa taulusta että ne vaatteet pidetään pääl ei vaa-ja sit vaa poolilla uimista (fätäämistä), koska viimesenä


-tää cupcake<3 kruunaa kaiken, yummyyy

nyt sitten huomenna kauan kaikkien odottama senior prom! jenkit kyllä tykkää pistää fancyks, en tiiä onko tää sitten vaa tää prom, mutta rahaa on mul menny tähän tulevaan kolmetuntiseen yhteensä 335 dollaria; puvun vuokraan, lippuun, limusiiniin ja kukkiin:) en tiiä onko tää sit se excuse käyttää sitä yolo (you only live once) juttua, mut nii, eihän tätä tapahdu ku kerran elämässä. promjatkoille mennää beachille tonne sea isleen, kun yhellä kamulla on kämppä siellä.

yeaa, tasan viikko normaalia koulua jäljellä, jonka jälkeen finals ja mulla on vapaapäiviä mun musakurssien ansiosta, joten viimeset chillailut jenkkiläisessa high schoolissa ja sit onkin loma<3 ja kohta nähään suomi!

2 kommenttia:

  1. Aaaa näyttää nii kivalta ja toi prom juttu kuulostaa kyllä hullun siistiltä! :) Toi cupcake kans kelpais....

    VastaaPoista