maanantai 17. lokakuuta 2011

Amity and an honest smile.

Neljä päivää. Sitten tulee oltua kaks täyttä kuukautta täällä ja 8 more to go! Itseasiassa sain juuri viime viikolla mailin mun paluulennosta, joka tulee olemaan June 19th, juhannusta edeltävän viikon tiistaina.

hoilataan tätä joen kaa kilpaa
Viime viikko oli maukas. 
Keskiviikkona meidän koululla oli fall concert, jossa meidän kuoro esiinty. Siellä oli kivaa ja tutustuin uusiin tyyppeihin!
Torstaina yks JJ vei mut sen bändin harkkoihin, niillä on semmonen 6 hengen bändi ja ne vetää kaikkee bluesrock kamaa ja ne vissiin haluu mut siihen mukaan, ihan hullun kivaa!! Ne on kaikki kunno letkeitä heppuja ja tosi taitavia, ne saa vissiin ihan hyvin rahaakin niiden keikoista.
Perjantaina käytiin yhtien tyttöjen kanssa tuolla Cherryhill mallilla hengaamas ja ne kävi kattomassa homecoming dressejä :p ne oli kivoja! Mä olin koko viikonlopun hiukan kipee, skippasin perjantaina koulunkin kun olin nukkunu torstaina 3h päikkärit plus yöllä 12h ja silti väsytti ja nuhaa.
Homecoming päivänä meidän täällä kotona on semmoset halloweenpartyt ja sit ollaan suunniteltu et mentäis semmoseen Six Flags huvipuistoon joka on kuulemma ihan huippu! Ja siel on maailman korkein vuoristorata. Luulin et oon jo ohi tän iän mut oon ihan intsinä :D Tos video tuosta Kingda Ka:sta!
Lauantaina käytiin semmosessa haunted prisonissa, meidän porukat + momin uus poikkis ja sen lapset :) se oli semmonen pelottelupaikka, jotka on suosittuja aina näin ennen halloweenia. Siellä oli semmonen pieni pimeä rata, jota pitkin me käveltiin ja aina välillä seinän takaa pomppaa joku zombie tai vastaava ja ihmiset kilju siellä. Sain yhen kuvan tommosen naisen kanssa:


Unohin pyytää ton nroo oisin kysyny sitä treffeille .. hmm

Tääl on aika huippuu, joka päivä tuntuu olevan kivempaa. Vaik toi syksy jo pistää tuloaan ja lehet muuttuu keltasiks ja tämmöstä..

Meil on December 2nd - 4th luvassa organizationin trippi NYCiin !!! Ilmottauduin siihen justiin, ollaan hotellissa yötä ja kierretään nykin nähtävyyksiä shoppaillaan chillaillaan, aee maistuu:))))))))))). Lupaan ottaa 2600 valokuvaa.

Nyt on menny jotenkin rahaa yllättävän paljon, vaatteita oon ostanu nyt tässä kuussa 162 dollarilla. 

Voikaaaaaa hyvin Suomi blogittelen nii usein ku jaksan ja ehdin<3

koonsta

7 kommenttia:

 1. onnee ton vuoristoradan kaa, iha maukas :DD

  VastaaPoista
 2. konsta oot ihana!
  tuu jo takas, forest camp -perhe kaipailee sua!

  VastaaPoista
 3. haa kiitti eeppa :) roosa säkin, mulla on ollu huisi ikävä teitä!

  VastaaPoista
 4. Yritän tässä lukee ruotsin sanoja mut ei oikein nappaa ja mulla on ollu karsee aamu, myöhästyin bussista kun toinen lapanen oli tippunu kotipihalle ja piti palata bussipysäkiltä hakemaan sitä :( Mutta toi sun ilme tuossa kuvassa pelasti kyllä kaiken! hahaha söpö.

  ps. meillä on yhteisiä tuttuja, eli jep, maailma on pieni!

  VastaaPoista
 5. oooj milla :) koita pärjätä lapasien ja ruotsin sanojen kanssa, onneks täällä ei niitä tarvii. haha, mun kordinaattorilla täällä oli viime vuonna suomalainen vaihto-oppilas ihan lähellä missä nyt asun, ja mulla on senkin kanssa suomessa yhteisiä kamuja! pieni maailma. :)

  VastaaPoista