tiistai 11. lokakuuta 2011

Bushkill falls
                                                                                                        asento

                                                                                 
No tuosta! Oli pakko pistää pieneks kun noita oli noin paljon, klikkaamalla saa sit isommaks. Meillä oli siis maanantai vapaana kun joku Kolumbuspäivä, eikä muuten haitannu yhtään. Haha, sunnuntaina olin jo yhdeksältä sängyssä menossa nukkumaan ettei olis ihan kuollu koulussa, niin sit tulee Joe kertomaan et meillä on huomenna vapaapäivä ja ah se tuntu hyvältä. Mut nyt tässä mä koneella ja kello neljä am, huomenna kouluun. Mut pitää tätä blogia kanssa joskus päivittää kun täs on ollu varmaa kahen viikon paussi, sori:/

No tuota, täs on parina viikonloppuna ollu vähän kaikenlaista. Oon ollu joidenkin tyyppien häissä, ja oli muute jännät häät! Ne oli ensinnäkin semmosessa tavallaan baarissa ja siel ei oikeestaan ollu nuorempia kun 21v ja junou.. Siitä vihkimistilaisuudesta kun päästiin niin eka oli vähän appetizeria, ja sit bassot alko jumputtaa ja juhlavieraat + hääpari alko bailaamaan parketilla. No oli kiva käydä niissä!

Yks päivä käytiin Brittneyn kanssa salilla, mä pääsin ilmasiks kun oli joku free viikko. Ja se sali oli hullun iso ja siellä oli ihan kaikkee, aattelin et voisin alkaa käymääkin siellä sillei viikottain. Tehtiin semmonen puolentunnin Spinning Class, joka piti olla iisi mut mä melkein kuolin sinne! En tienny et mun kunto on oikeesti noin surkee tollasessa, vaik Suomessa en käytännössä liikkunu kävellen ollenkaan vaan kevarilla. Sanoin B:lle et seuraavana aamuna oon kuollu enkä pysty nousee sängystä. Samana iltana käytiin vielä Delawaressa jossain ostarilla, joka oli isoin ostari missä oon käyny, se oli kyllä huikee! Ja sit semmosessa Cheesecakefactoryssä joka on tosi kiva ruokapaikka.

Sit toissaviikonloppuna oltiin perjantaina Cindyn ja Brittneyn kanssa yhdellä Johnilla yötä ja siellä oli muutama kamuli, oltiin vaa siel ja hengattiin.

Viikolla oikeestaan ei tapahdu mitään outoja, mä en oo saanu mitään semmosta vapaa-ajan harrastusta tai aktiviteettia ja se on vähän harmi. Koulupäivät menee nopeesti. Tuntuu et siitä, kun kuuskakskymmentä kiskoo ittensä sängystä, kuluu vaan minuutti ja sit on jo takasin koulusta.  Varmaa siks ku tunnit on nii lyhyitä ja kokoajan on toimintaa.

Viime perjantaina tänne meille kotiin tuli Cindyn ja mun kavereita yötä, ehkä jotain kymmenkunta. Lauantai&sunnuntai oli tylsiä päiviä ja olin vaan kotona painimassa Joen kaa, tosin siitä ei hirveesti oo painikaveriks enää (no muutenkaa) ku se crashas kaks kertaa pyörällä, en tiiä ootteko nähny kuvista


Tällä on nyt ollu vähän aikaa kipsi kädessä, ja vielä on pari viikkoo lisää :s 

Koulunkäynti on ollu ihan normii ja siellä on ollu parit kokeet jo kustakin aineesta. Ne on käytännössä monivalintakokeita tai semmosia minkä kysymykset ja vastaukset kerrotaan edellisenä päivänä. Jotenkin oon silti onnistunu saamaan esim 65% enkun kokeesta, joka on siis arvosanana D, kun mun pitäis pitää C:n taso :D mut ei mua oikeesti haittaa. Koitan tehä parhaani.

Nyt lähen kyllä nukkumaa. 
Suomalaiset, ootte kokoajan mun mielessä ja oon varmaa käyny läpi joka ikisen hetken mun elämästä siellä ja kaikki muistot. Välillä on vähän haikeeta. Mut älkää unohtako mua, ja pitäkää huoli itsestänne siellä<3


ps entiiae

8 kommenttia:

 1. Oot ihku ! <3 Tulisit jo pois sieltä kaukaaa =(

  VastaaPoista
 2. Oi näyttää ja kuulostaa ihanalta ! :) Aika ilkeetä pistää tommosia haikeita lauseita tohon loppuun :(

  VastaaPoista
 3. heeeeei äläs haikaile siel liikaa ku nauti!!!!!! ja vissii joku voiski sut unohtaa. ei vitsi lauloin kans tota biisii täs joku päivä nostalgiaaaaa :D paitsi noi leijonat oli tos aika random ::D:D: nii ja huikeita kuvia!!

  VastaaPoista
 4. kiiitti :) hahh sori, ei vaa voi mitaan. nuo leijonat on just jees!

  VastaaPoista
 5. voi noi jellonat on söpöjä ja ihana kappale, muistan kun tää soi joskus jossain yläasteen diskossa, ehhehehe :D

  VastaaPoista
 6. AA kuolin tolle Romeolle ja Julialle, ihanaihana konsta!! <3 : DDD

  t. ArmeijaMirkku eli sonja

  p.s. me NIIIIIIIIIIN lähetetään sulle forest camp DVD HETI kun se tulee :)

  VastaaPoista
 7. voi mirggu<3 kuolen niin halusta nähdä forestin, oon niin intsinä !! ja ikävä koko poppoota :(

  VastaaPoista