sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Halloweenia


Musta kaikki GIF kuvat on hullun levottomia ja ne aiheuttaa vaan päänsärkyä koukuttaessaan kattomaan kuvasarjan läpi aina vaan uudelleen ja uudelleen, mut tuossa on nyt yks teitä ärsyttämään.

Eli banaani. Halloween. Eilen pideltiin kemuja täällä kotona ja oli ihan hauskaa :) Jännä miten nää jenkit kyllä järkkäilee kaikkee ja jaksaa nähä vaivaa, tsekkaa tää.
Jotenkin tuli ihan joulufiilarit eilen ku oli kaikkee ruokaa ja settiä, ja ku yks täti soitti jouluyöjuhlayön pianolla paristi läpi.
Ja ehkä kanssa, kun


= :----------------------------------(

Tuo tuli vähän niinkun puuntakaa, ai tänne lunta ennen Suomee? Tottakai. Varmaan tulee kans joku kylmin talvi 100 vuoteen mun tuurilla.

Mua pyydettiin tekemään koulusta postausta ja jeaa, roudaan kameran sinne tässä joku päivä ja otan kuvia. :)

Konsta

6 kommenttia:

 1. Tuo video on 1viiko vanha ;)

  VastaaPoista
 2. Haha ei luoja nauroin noille banaanikuville.. :D

  VastaaPoista
 3. No ompas hurja lumimyrsky :DD ja toi sun banaanis on kyl eeppinen (Y)

  VastaaPoista
 4. Tuli mieleen että onko siellä kouluissa oikeesti semmoset "jengit" niinku leffat yms. antaa olettaa? Niinku cheerleaderit, nörtit ja futarit? Onks ne semmosia stereotyyppisiä? Ja istuuko ne ruokalassa aina "omissa" pöydissä ja jos joku erehtyy niitten pöytää ni tulee tupenrapinat? :----D

  VastaaPoista
 5. haha :D anonyymi tuohon on kyllä aika vaikee vastata.. koulussa en oo huomannu kauheita jengejä tällei jaoteltuna, varmaan myös kun ei välkillä oo aikaa ettiä niitä kamujaan sieltä ympäri koulua. kuitenkin aina teemapäivinä ja muutenkin pukeutumisesta huomaa ketkä kuuluu jalis, cheerleader, soccer yms joukkueeseen ja tällasta. ja tosiaan, ruokalassa kaikilla on aina omat vakituiset pöydät :D mut en oo huomannu niissäkään että joku tietty pöytä ois just nörttien tai tsiippareitten.. eikä mulle olla yleensä sanottu mitään jos oon menny johonkin toiseen pöytään välillä hengaa :)

  VastaaPoista