tiistai 8. marraskuuta 2011

Kingsway Dragons!


Toi video on ihan paras : - D That's pretty much it. Mun koulunkäynti sujuu aika normaalisti, se on jo aika kaavoissa että aina tunnin jälkeen toiseen luokkaan ja sen jälkeen kaapin kautta toiseen ja aika menee nopeesti, yhtäkkiä huomaa et on taas choiria ja pääsee koulusta. Oon ottanu aika rennosti opiskelun kanssa ja se näkyy kyllä gradeissa.. Just eilen juteltiin cordinatorin kanssa että joko vaihdan matikan tai sit alan ottaa siihen jotain koulunjälkeistä apua :D En oo ikinä tarvinnu Suomessa mitään tukiopetusta siinä, mut nyt mun total grade on 61% eli hylätty. Nojoo. Nyt vaihtuu marking period ens viikolla, niin vois alkaa tekemään sit ainakin vähän hommia.

Opettajilla on joku koulutussysteemi keskiviikosta perjantaihin niin kaikilla oppilailla on vapaata koulusta, eli vaan ma ja ti koulua. Mut mä huomasin tänä aamuna kun heräsin että olin taas painanu torkkua niinkun normaalisti, eikä Cindy ollu tullu kiskomaan mua ylös sängystä nii sit jäin kotiin täkskin päiväks.. No ei kai tää niin tarkkaa oo. Ja nyt mulla on aikaa tehä kaikki projectit ja läksyt mitkä on jääny tekemättä ja käydä lenkillä ja treenata bändin biisejä, meillä on torstaina keikka! Toi bändijuttu on jotain parasta, meidän treenit menee niin hyvin ja ne tyypit on hullun letkeitä :-D Pitää pistää jotain videoo tänne meidän treeneistä tai jostain.

Moni on nyt kysyny että onko täällä vielä sitä lunta, niin ei! Se suli samantien pois, ylireagoin vaan ku järkytyin et näin aikasin voi kuitenkin sataa sitä. Nyt tääl on normi syyskelejä, näätte lämpötiloja tuosta sivupaneelista.
Pakko testaa kaikkii

Pakko vielä hehkuttaa perhettä lopuks. Kaikki sujuu tosi mallikkaasti, mutsi järkkäs mulle piano-open ja viikko sitten oli ekat tunnit. Se on ollu uskomattoman kiltti mulle ja tehny paljon mun hyväks, eikä sano mitään negatiivista esim kouluun liittyvää mulle, vaikka Joen ja Cindyn läksyjenteon kanssa se on tarkkana. Muutenkin ollaan tosi hyvissä väleissä sen kanssa.
Cindy on mun ehkä yks parhaista kamuista täällä, meillä on vaikka kuin monta tyhmää insideläppää :D 
Niinkun Joenkin kanssa. Se on oikeesti paras 13v jäbä minkä tiiän. Ja sillä on ehkä älyttömimmät jutut ikinä, se on laittanu mut vastaamaan kaikille puhelinmyyjille jotka tänne on soittanu ja oon puhunu niille suomee. Ja sen kaa käydää aina pyöräajeluilla ja pelataan pleikkaa ja kaikkee, se on vaa hauska. Kotona ei oo hetkeäkään tylsää kun se on täällä. Vaikka osaa sekin olla ärsyttävä ja kiukutella aina välillä.

Hyvää jatkuvaa kouluviikkoo suomalaiset, mä pidän tän syysloman tähän väliin<3

                                                    t.

8 kommenttia:

 1. ei haittaa toi lomas täällä Laukaassa ku koulu on suljettu 2päivää ku katto ei kestä veden määrää mikä on siellä katolla

  VastaaPoista
 2. PEANUT BUTTER CUP BENKKUU ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ <3

  VastaaPoista
 3. Onks toi video kuvattu sun koulussa? :o : D Huippu xD Meillä samanlainen meno täällä joo.

  VastaaPoista
 4. eiei, ei oo! selasin vaa youtubee, törmäsin tuohon ja nauroin ku toi oli nii hauska ja linkkasin sitten tänne. :p

  VastaaPoista
 5. Tää on kyl hyvä blogi, jään ehdottomast seurailee :) Voi että miten monest oon hajonnu vedet silmis noille sun jutuille!

  Itselläkin ois tarkotus ens syksynä lähtä Jenkkeihin vaihtoon (hyväksymispostia tosin vielä odottelen, ois se vissiin ihan kätevä sekin :D ) että aihe kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
 6. voi kiitti ano ! vitsi ku mäkin muistan kuin laitoin vasta ekan hakupaketin järjestölle ja tässä sitä ollaan. tsemppiä :)

  VastaaPoista