perjantai 23. syyskuuta 2011

Moi :)

Haaiajoiouu mulle kuuluu hyvää !! Täällä pitää aika kiirettä koulussa ja vapaa-ajalla ja mm. tänne kirjottelu on saanu vähän paussia..
Kouluun oon alkanu tottuu ja päivät on paljon sujuvempia ja kivempia kokoajan. Oon tutustunu moniin ihmisiin ja alussa kaikki oli vaan sillei ai sä oot se suomalainen mä kuulin ku susta puhuttii !
Mun fyssassa/healthissa on tosi mukavia tyyppejä, yks Tori pyys mua sen halloween partyihin mut en tiiä tehäänkö porukoiden kanssa sillon jotain .. Octoberin lopussa on myös homecoming tulossa, siistiä !!

Mun homeroomissa on yks AJ, lähdettiin sen kanssa käymään Walmartissa täs yks päivä ja siel oli yks Tyler kans, super jätkiä ! Joo oli melkonen reissu, AJ:n auto hajos kahesti ja kun siihen piti vaihtaa jäähdytysnesteet kesken matkaa niin toisella kerralla se jotenkin blow up ja pärskäytti kaikki törkeen kuumat litkut sieltä säiliöstä pihalle :DDDDDDDDDDDDDDD se oli varmaa viismetrinen se suihku, ku joku tulivuori, hajottiin nii pahasti. Tylerin kätee kyllä tuli jotain ku se litku oli kai sit niin kuumaa, ehkä pieni palovamma.
Mut siis AJ osti Walmartista TV:n, mä ostin 5 erilaista karkkirasiaa. Se oli ihan normi Walmart kun se oli varmaan Laukaan kokonen, oli siisti käydä siel :)


Tuossa pari kuvaa sieltä !

Ei tänne kummempii : ) Viime perjantaina näiden iskä John käytti mua taas kirkossa ja oli siistiä soitella, ja sit Johnin joku kaveri, joku aikuinen nainen tuli sinne ja näin sitä ja se ties ehdottaa mulle piano teacherin jota nään nyt seuraavana maanantaina! JA sit siellä kirkossa John meni näyttää mulle sellasta pianoo ja sano mulle et saan sen tänne kotiin ilmasiks jos kelpaa! Njohhoho! Tää on niin kivaa kun tää perhe ajaa mun asioita ja on niin huomaavainen ja nice mulle.. Oon ihan otettu. Se piano on semmonen akustinen aika vanha, mut kun sen virittää niin se on ihan hyvä ja se ei maksa sitä viritystä enempää!!1

Oon vähän ikävöiny Suomee ja kavereita ja kaikkia kesämomentseja, ja kaikki on kyselly multa et "do you like here better" ja et onko koulu täällä kivempaa kun Suomessa. Tää on vaan niin erilainen mesta ja ei voi sanoo sellaselle joka tähän maailmaan on syntynyt et miten asia oikeasti ois paremmin. No mut jutut on niinku niihin suhtautuu ja erilaisiin juttuihin tottuu nopeesti ja se on just awesomee!


Oon huomannu et kun viikolla koneen avaa niin 10 min tarkotettu konevisiitti venyy nopeesti siihen pariin tuntiin ku alkaa skypettää. Joo noi kuvat on randomeja, Valton kanssa on aina tommosta huhhuh

NYT tonne porealtaaseen lillumaan, juttelemisii ja hyvää viikonloppua Suomi<3

7 kommenttia:

 1. HEIIII WALMART..!! :D kai oot syöny jo reese's peanutbutter cups??

  VastaaPoista
 2. JOO oon !! ne on hullun hyviä !

  VastaaPoista
 3. hei konsta mua huolestuttaa tuo sun karkisyöminen..........
  MONTAS KILOO ON JO TULLU?
  kamoon 5 rasiaa... eikö 1 ois riittäny?
  rakkautta <3

  -kalle

  VastaaPoista
 4. noku kaikkee on pakko kokeilla !!!! en oo muuten ees syöny täällä karkkii hirveesti :-p
  takas kullervo!

  VastaaPoista
 5. joooo reese's <3333333 ja valto <33333333 ja sää <3333333333

  VastaaPoista
 6. Kello on jotaiii melkei kolme (AAMULLA) ja mul ois huomenna koulua, tosin en haluu miettii sitä just nyt hehe... ANYWAYS eksyin tänne jotenki iha randomeita teitä pitkin ja jäin lukemaan ja ei vitsi oon kyl nauranu törkeesti ku kirjotat niin hauskasti ja oot tollanen ihanan chill ja äää emmä tiedä!:Dd Oli vaan pakko kommentoida ku harvoin jään naureskelemaan yksikseni joillekki jutuille haha. Tuun kommentoimaan kyl toistekki mut ny voisin harkita jotain nukkumispolitiikkaa ehk....! Terkkui täält Suomest, tääl alkaa olla jo hiukka kylmä ja lehdet vaan putoilee!

  VastaaPoista
 7. nicsu <333333333

  oijjjjjj milla !! toi kommentti kohotti niin paljon mun mielialaa :) niin kiva kuulla! ihana tuo lehdet putoilee ja hiukka kylmä, ei tuu haikee olo täällä ku ajattelee kotia :)

  VastaaPoista