keskiviikko 7. syyskuuta 2011

School starts!

Tänään oli siis ensimmäinen päivä koulua! 

Heräsin aamulla 6:20 ja oli tuskaa, tää loppuloma on menny aamukolmesta päiväkolmeen nukkumalla ja toisiks viimesenä iltanakin menin klo 5am vasta nukkumaan, joten unirytmi ei oikein ollu adjustettu schoolin alkuun. Onneks oon semmone semihelposti tommosiin juttuihin sopeutuva, kun mulla ei sillonkaan kun tänne 7 h aikaeron päähän tulin ollu kauheeta jet lagia. Koulun jälkeen vähä väsytti, mut otin pienet torkut ja olin iha ok :>
Cindyn yks kamu Kendall oli mukava ja tuli hakemaan mua täältä kotoo seitsemän jälkeen, pääsin sen kyydillä kouluun! Oisin menny muuten semmosella peruskeltasella koulubussilla, sain sitä varten semmosen kortinkin. Cindyllä oli tänään 17-synttärit ja se ei tullu tänään kouluun, kun sillä oli auton ajokoe jonka se pääsi läpi ja meen nyt joka aamu sitten sen kyydillä kouluun!

Ekana koulussa oli home roomia, Kendall opasti mut oikeeseen luokkaan. Siel kerrottiin sitten kaikkee säännöistä ja se miesopettaja oli letkee ja rento. Nimet käytiin listasta läpi ja kerroin siinä et oon from finland. Sitten yhdessä vaiheessa tää opettaja alkaa puhumaan tai kysymään multa jotain cultural class thingii, enkä oikein saanu asiasta pointtia selville ja se hoksas sen mun tonnin setelistä ja kysy että ymmärränkö mä mitä se puhuu, ja vastasin "no" niin koko luokka nauraa mulle.
Sit mentiin koko Class of 2012, eli seniorit, theateriin/auditorioon jossa reksit piti puheen ja kertaili sääntöjä. Törkeen tarkkoja sääntöjä esim myöhästymisistä!! Aattelin, että ei ois Kallella tai Valtolla aamupirteinä asiaa tänne, jo neljännestä myöhästymisestä reksin kirjallinen varoitus ja en muista ees niitä myöhempiä. 
Ja kerro noista, kun välitunnit on 3 min ja koulu varmaan puolikilometriä pitkä (liioteltuna), yritä siinä kolmessa minuutissa pujotella 2000 oppilaan välistä ahtaita käytäviä pitkin koulun toiselle puolelle seuraavalle tunnille. Okei no koulun toiselle puolelle meneville on oma kello joka soi 2 min ennen sitä normi belliä..
           Myös jos jotain elektronista laitetta, niinku kännykkää tai ipodii pitää näkyvillä päällä, tunnilla tai käytävillä nii sanottii et se takavarikoidaan ja vanhempi/huoltaja saa käydä hakemassa sen koulun jälkeen kansliasta.

Eka aine mulla oli Spanish. Tää oli vaan semmone tutustumispäivä et etitään luokat ja nähään opettajat, joka ainetta oli vaan 12 minuuttia. Tuolla espanjassa oon tyyliin ainut seniori, vähä tuli iso olo siellä!

Tokana math, katoin jotain kertausmonistetta siellä ja näytti helpolta! Kaikilla oli ollu jotain kesätehtäviä, jotka pitäis huomenna palauttaa, no mullaha ei oo mitään ja menin puhuu opettajalle ja se sano et ok.

Kolmantena sit fyssaa, sinne tuli pari tuttuu tyyppii home roomista niin oli kiva!
Fyssan jälkeen lähin käymään lunchissa sen toisen niistä, vaikeenimisen tytön kanssa ja siellä oli joitain sen kivannäkösiä kavereita. Mulla ei oo hirveitä odotuksia sen ruuan suhteen siellä, oon kaikista kouluista kuullu et se on törkeen pahaa ja maksaa tuollakin 3.25 $ joka on kuitenki aika paljon jos siellä jokapvä syö. Otan varmaan eväät aika useesti.

Sit historia, samassa luokassa missä home room ja sama cool ope. Mun edessä istu yks Mimi joka oli kiva ja lainas mulle kukkakuvioista kuulakärkikynää! (hehe tuli nii mielee steffansson)

Kaks vikaa oli public speaking ja kuoro! Public speaking vaikutti iha jeesiltä, vaikka varmaan musta vielä on mihinkään julkiseen puhumiseen ja perusteltuihin väittelyihin englannin kielellä, mutta se opettaja on rento ja siel on muutama tosi kiva tyyppi niin pysyn siellä! Kuoroon menin siinä toivossa et pääsisin soittelee pianoo, et säestäsin kuoroo ja tämmöstä, mut kysyin siltä opettajalta niin se ei osannut vielä oikeen sanoa. Mun pitää antaa sille joku soittonäyte tässä, varmaa huomenna. Ja se kysy et onks ok jos aluks ainaki laulaisin, niin sanoin joo, kun oon mä kuorossa ollukin vähä aikaa ja musikaalissa :-)

Jokaisen opettajan kanssa oli sama, kaikki kysy että miten mun nimi sanotaan oikein. Joe&gang sano et kannattaa opettaa sanomaan "konsta", koska "khaantstaa" saattaa helposti olla sovellettu johonkin tosi härskiin, en viiti nyt tähän kirjottaa. Musta se ois kyllä vaan hauskaa :D

Tuolla tutustuu tosi helposti ihmisiin ja kivalta tuntuu toi koulu! Life on iha normaalia täällä, loppulomalla ei oikeestaan tehty paljookaan speciaalii, käytiin ocean cityssä meressä uimassa ja boardwalkilla mut muute oltiin vaan kotona. Eilen kävin tuhlaamassa 91 dollaria kenkiin, farkkuihin ja paitaan :)
Kuvia en oo saanu koulusta, en tiiä viitinkö viedä sinne kameraa. Se on aika perus jenkkikoulun näkönen, sisällä vaan käytävät ja lokerot.

Tässä tää arki alkaa meneilee, sorry tää postaus on kauheeta sepostusta ja epäselkeetä tekstiä..
Terkkuja Suomeen ja olkaa paljon Skypessä ja fbssä ku haluun jutella teille joskus!

Konsta<3

11 kommenttia:

 1. heeii vähä parasta ! :)) ootan aina iha innolla sun postauksia :>

  VastaaPoista
 2. jooo en kyl pärjäis ehkä siellä :DDDD
  rakkautta <3

  -kalle

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tosi kivalta! :) Hahha, nauroin tolle et ei Kalle pärjäis :D Muistan yläasteelta ku se oli AINA (siis iha oikeesti!) myöhässä :DD

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa huipulta ja hienoja kuvia aikasemmissa postauksissa. Jään kyllä seurailemaan! Ite oon vaihossa toisella puolella mannerta! :D

  VastaaPoista
 5. meritta sinä kuulostat!
  haha emma kiva kuulla!! :)
  kalle hajosin ku just kun oon kirjottanu tän niin sun fbssä "voi ***** nukuin sit pommiin", maija niimpä :D
  kiitti menni :) ! hei niin coolia, tsekkaan ton sunkin blogin!

  VastaaPoista
 6. Ihan hassua, kun olet oikeasti siellä suuressa maailmassa kuin kotonasi. Hanna-Lea täti seuraa mielenkiinnolla. Koita päästä soittamaan!

  VastaaPoista
 7. Kivaa Hanna-Lea :-)! Pääsin tossa torstaina jo kokeilee flyygeliä ja varmaan joka viikko nyt sit pääsen samaan paikkaan harjottelemaan. Ja koulussa on nyt kolme kurssia musaa yea!

  VastaaPoista
 8. konsta ihan ku sulla ois lipglossii tossa bloggerin profiilikuvassa!

  rakkauvella: Sonja alias Mirkku

  VastaaPoista
 9. Moikka Konsta!
  Kiva lukea tätä sun blogia. Tulee hirveen nostalginen fiilis koska olin itse 07-08 jenkeissä vaihdossa ja tideän tasan tarkalleen mistä puhutaan. =) tsemppiä sulle sinne, pidä lippu korkeella. :)

  -aino

  VastaaPoista