keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Some school stuff !!

Nyt oon ollu viikon koulussa! Ja opiskelu on aika letkeetä, oon ilonen kun mietin et kotona olis jo koeviikko :) ei pahalla kamut, koittakaa jaksaa ja olkaa ahkeria. Tässä mun schedule:

 • 1.                    Homeroom
 • 2.                    ADV Keyboard
 • 3.                    TRIG/COL Algebra
 • 4.                    A ENG 3
 • 5.                    Academic Physics
 • 6.                    PE/HE 11
 • 7.                    LUNCH
 • 8.                    ACAD US History 2
 • 9.                    Midi Music Studio
 • 10.                  Senior Chorus

Vaihdoin Spanishin ja Public Speakingin perjantaina noihin musakursseihin; Keyboarding ja Midi studio. 
Musa on parasta ja nyt mulla on sitä 3x40min päivässä! Ainut vaa että kun Midi Studio on täynnä freshmaneja jotka leikkii kiippareiden dogsoundeilla ja ekalla Advanced Keyboard tunnilla opettaja alkaa piirtämään eka koskettimia taululle väärään järjestykseen, tuli vähän basic fiilis. Saatiin semmonen teoria paperinivaska, jossa pääs opettelee mm. nuottiavaimen piirtoa ja nuottien nimiä :DNoi jutut opin jo 6-vuotiaana, niin kysyin sen midi studion opelta et pääsenkö viereisee luokkaan aina siihen aikaa harjottelee omii biisejä akustisella pianolla ja se sopi sille, niin on kyllä mahtii ! Oon nii onnellinen, ku midi luokka hais ja siellä oli about 150dB kokoajan. 
Pääsin viime torstaina kirkkoonki soittelee tonne vähän matkan päähän, siellä oli hullun hyvä flyygeli ja vähän oli hauskaa kun kirkossa oli rummut ja kaikki bändisoittimet. Pääsen sinne tälläkin viikolla soittelee ja on niin siistii, voisin soittaa vaikka yhen viikonlopun putkeen ku oon nyt kohta kuukauden ollu ilman pianoo!

Muista aineista sen verran et matikka onkin ihan kauheeta. Toi on joku College Algebra, jotain koulun vaikeimpia matikankursseja ja nojoo, vaikeemmaks tekee vielä että en tiiä mitään noista enkunkielisistä termeistä. Sain torstaina opettajalta semmosen Summer Packagen, jotain päälle 100 laskua matikkaa joiden tekoon muilla oli ollu koko kesä aikaa, ja mulla oli 5 päivää. Onneks sain niihin apuu, kun en ois tajunnu varmaan mitään. Ja jätinki sieltä vaikka kuinka paljon tekemättä.

Oon kelannu, että suurimmat erot oikeestaan täällä elämisessä on koulussa. Eikä ne oo oikeesti aina niin positiivisia eroja. Täällä on sika paljon tiukempaa, lunchiltakaan ei voi lähtee vessaan ilman että laittaa nimen listaan. Ja välkät tosiaan on sen 3 min, että eksymiseen sulla ei saletisti oo aikaa, eikä jumittuneen lokeron rassaamiseen. Itseasiassa eilen vasta opin käyttämään lokeroa, joka oli helpotus kun ekat päivät kannoin neljää jotain tuhatsivusta kirjaa repussa, ei ollu hauskaa. Tossa mun matskan ja fyssan kirjat:


Ja yks juttu on siis se että ne classit eli kurssit mitä sä alussa valitset, niin käyt niitä kokovuoden. Siks noi kirjatkin on noin paksuja, koska niitä luetaan kokovuos, eikä vaan kuusviikkoa niinkun Suomen lukiossa. Ja päivät on samanlaisia, classien järjestys sama läpi vuoden, SO BORING. Tossa jotain fyssan juttuja. Täällä jaetaan handoutteja ihan sikana joten ei oo mitään vihkoja, paperit pidetään kansioissa.MUT viikonlopusta


 Meillä oli exchange student miittinki Delawaressa lauantaina ja siellä oli jotain 30 tyyppiä ympäri maailmaa, vähän oli hauskaa tutustuu niihin! Tehtiin siellä ruokaa ja syötiin ruokaa ja sit meidän regional director kertoili meille vaihto-oppilasjärjestön sääntöjä (jotka on muuten melko tiukkoja, en saa ees ottaa amerikanlipputatskaa vaikka haluisin)

Loppukevennykseks, Joen mielestä en osaa sanoo hamburgeria oikein, niin laitoin sen sanoo ite suomeks xd
 


-konsta-

15 kommenttia:

 1. "Hampuulaanen" :D ja joo kyl suomes ainakin joku asia on paremmin, nimittain se koulu...

  VastaaPoista
 2. hajosin jostain syystä tuolle videolle : D

  VastaaPoista
 3. Hei ihan hyvin lausuttu! :D Paitsi se r jäi sit puuttumaan..

  Mutjoo, mäki huomaan jopa täällä Ruotsissa jotai tyhmii juttuja koulun suhteen! Tulee ikävä kaikkii tyylii palkkijärjestelmiä ym, jotenki nii paljon selkeempää!

  Ps. maailman tärkein kommentti

  VastaaPoista
 4. haaha ihana postaus :D
  ja mikä este tatskalle? :O

  VastaaPoista
 5. hampulainen :DDDDDDD
  ei mut koeviikko ihan just ohitse ja sitte taas tsillisti uuteen jaksoon. Mä ainakin ottaisin salaa amerikanlipputatskan jos oisin sää. ja voin kuvitella kuinka anaalista toi matikka on.
  JA PLIIS älä sano et sää oot piirtäny noi g-avaimet tohon yhen kuvan alareunaan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  tsemiä kouluun

  -kalle

  VastaaPoista
 6. totta dani...

  mennni, se vaa on nii hauskaa ku jenkki yrittää puhuu suomee :D mäki hymyilen aina kun joku uus yrittää sanoo mun nimee "khonoostaa" tai "khanstta"

  maija!! toivottavasti siel menee hyvin ja koulu on jepaa :) siellä varmaan on joitain yhtäläisyyksiä suomeen, se on vähän lähempänä kun tää amerikka.. tuntuu vaan et koulussakin on kaikki aivan totaalisen erilaista. :)

  anonyymi - kiitti kovasti! :--) tatuointien/lävistyksien ottamiset ja kaikki tuommoset on vaa kielletty säännöissä.. ne on aika tiukat.

  no hyvä ja koitaha käydä kurssis kunnolla siellä ku on vika vuos, ja kirjotella sit hyvi. en tuo tuliaisii jos et kirjota vähintää 5 L. joo pitää tota vielä kattoo ;) (saat kuulla tosta ohjeesta saletisti äidiltä jos se lukee ton)
  kyl toi matska tosta lähtee luistamaan ku opin vähä kieltä! noi g-avaimet oli tuossa valmiina .. :DD thanks bro

  VastaaPoista
 7. Vitsi näyttää vaikeilta noi nuotit, tsemppii niitten opettelemiseen! Ehkä oot oppinu sit vaihtarivuoden lopuun mennessä ton the speed boatin. Esitä se sit vaik 10G konsertissa, vähän kaikki vaikuttuis!
  Miss ya :)
  - Sonja
  P.s. Jenkit piirtää G-avaimen väärin, ou em gii!
  P.p.s. Nii mihin olit meinannu sen tatskan ottaa.....? : DD

  VastaaPoista
 8. Hajosin tuolle videolle! Niin sulonen :D Vähän kyllä tylsää kun sama lukkari koko vuoden :o ja aika syvältä nuo säännöt. Mutta joo, vaikuttaa siltä että sulla on aika huippua siellä :)

  VastaaPoista
 9. en nyt ota stressiä tosta sonja.. mut vois ottaa tavotteeks ja koittaa soittaa sit siellä :)
  nii, ne piirtää ihan kummasti eka semmosen J:n, ja sit vasta sen käyrylän. ja tota tatskaa meinasin vasempaan tissiin mut se nyt taitaa jäähä .....
  miss suakin sonja :s

  anonyymi , haha joe on :D ja kyl siihen nopeesti sopeutuu et joka päivä on samanlainen, se on vaan ehkä sillei tietyllä tavalla vakaampaa kun ei tarvi ajatella niin hirveesti. täällä on kivaa. :)

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. opeta mulle sit miten toi nuottiavain piirretään siel skypessä ! :o jos kerkeet oppia.. ihana sää siellä :)

  VastaaPoista
 12. ota tatska vasempaan kankkuu nii kukaa ei huomaa mitää hehehe. joo :D

  missss u!

  -enska

  VastaaPoista
 13. hei hullun jees lukkari!! maistuis mullekki 40x3x5min (=äly paljon) musaa viikossa :))))) ja hirveitä tiiliä voin kuvitella jos olis aina neljä käsikirjaa messis....... jätin muute joskus sun käsikirjaa viestin ku lainasin sitä sieltä kaapista :)))))) mut siit on jo aika kaua. ja paras pikkuveikka siel häääämpulaine äää :D

  VastaaPoista
 14. yooo maura ! :) skypeillää mahd pian vaik vklp ! ja on tää, nyt vaa alkaa vähitellen tulee syksy, ku aamusin on jo kylmempää ja pilvistä ..

  enska me too! ja vasemmas kanqus on jo ihku vaaleenpunanen bambitatska nii siihe ei mahu xd

  totta nicsu : )) onneks opin käyttää sitä lokeroo muute kuolisin ton repun kantamisee. ja kiitti et muistutit olin unohtanu et se on siellä : DD toivottavsti se on viel vuoden päästä. joe on best:)

  VastaaPoista
 15. Hajosin tolle videolle!! :DD mut aika söpö :) Hullun siistiltä kuulostaa noi kaikki sun jutut. oi vitsii.
  Outoo kun et oo cynkkarillaaa. Mut aika on menny sika nopeesti täälläki :o Miss u !

  -Milja

  VastaaPoista