maanantai 22. elokuuta 2011

joe pidgeon

Don't ask me about the title. Kaikki on hyvin ja maukkaasti täällä :) Tykkään tosi paljon tästä perheestä ja kaikki tyypit täällä on tosi kivoja, Darlene äiti, Melissa ja Cindy siskot ja Joe veli + Brian serkku ja Jeannine ja Troy jotka viettää täällä kotona paljon aikaa.
Lennot meni siis ihan hyvin, menin lauantaina about viideltä aamulla Helsinki-Vantaan lentokentälle jolta lähti lento klo 7:55.Meitä lähti Helsinki-Vantaalta about 7 STS:n vaihtaria, vähän oli hauska vaan kuulla miten porukka vaan menee jenkkeihin eri paikkoihin, oli crazyy miettii :D Eli lennot meni sillei, että ensiksi piti lentää Lontoon Heathrowille (ps varmaan Jyväskylän kokonen lentokenttä, ei ihan mut kuitenkin) ja siellä olisi ollut muutama tunti vaihtoaikaa seuraavaan Chicagon koneeseen MUTTA meidän Helsinki-Vantaa - Lontoo koneessa oli joku mies saanut stroken (eli halvauskohtaus tai joitain) ja jouduttiin laskeutumaan Tanskaan ja siinä menetettiin pari tuntia.
Lontoossa juostiin busseihin jotka vei meidät oikeeseen terminaaliin, käytiin turvatarkastukset läpi ja yritettiin löytää oikeelle portille jossa meitä odottais STS:n saattajat ja kaikki euroopan sinäpäivänä jenkkeihin lähtevät vaihtarit. Löydettiin paikalle just ja just ja sit mentiin koneeseen.
Lento kesti sen mukavat 8 tuntia, siinä ehti ottaa nokosia pari tuntia ja kuunnella musaa ja kattella leffoja. Siinä edessä olevassa istuimessa oli screeni josta pysty kattoo monii leffoja ja se oli semmonen siisti :) Katoin Kungfu panda 2 ja Sourcecoden ja sit katoin yhen Hanna-nimisen leffan joka kerto semmosesta nobody 16-vuotiaasta tytöstä joka asui metsän keskellä (vrt. Kuivalainen).


Niin sitä sitten tultiin USA:an, vitsi mitkä fiilikset kun kaikki oli vaan jenkkiläistä yhtäkkiä. Saattajista ei ollut sitten loppujen lopuks paljoakaan mitään hyötyä, etsittiin itse vaan terminaali ja gate eikä tuo Chicagonkaan lentokenttä aivan pieni paikka ollu, joten vähän oli tää poika hukassa siellä. Löysin sitten turvatarkastusten jälkeen portille, ja siellä kerrottiin että mun Philadelphiaan menevä lento on kaks tuntia myöhässä. Juttelin jonkun tunnin yhen mukavan papan kanssa joka oli menossa Lontooseen ja sain lainattua siltä puhelinta että pystyin soittaa mun hostmomille et lento on myöhässä. Venailin sit siellä vähän aikaa, kirjottelin ton edellisen päivityksen ja lopulta pääsin koneeseen ja koko lennon ajan nukuin, kun olin valvonu sillon jo jotain 24 tuntia ilman kunnon unia. Philadelphiassa oli vastassa hostit :)

Vasemmalta oikeelle, Melissa, Cindy, Brian-serkku, Darlene ja Joe

I love them <3

2 kommenttia:

  1. Apua kuulostaa ihanalta!:) pidä hauska vuosi!! ja lueskelen tätä sun blogii sillontällön ku kerkeen:-) ps. toi perhe näyttää kivalta:)!

    VastaaPoista
  2. mmjeaa! :) pidän kyllä, pidä säkin! mäki luen sun blogia :)

    VastaaPoista