tiistai 30. elokuuta 2011

oh, time flies

Tuntuu et viimeks kirjotin blogiin toissapäivänä, ja siitä onki jo viikko. Viikko on menny tosi nopeesti, on ollu kaikenlaista tohinaa vaikka ollaankin pääasiassa oltu vaan kotosalla :)

            Keskiviikkona käytiin Melissan kanssa koulun kansliassa viemässä kaikkia papereita ja selvittämässä mun schedule. Melissa on kultanen, kun lähti mun avuks hoitamaan mun asioita; olin vähän varpaillaan sen kanslistitädin englanninkielen kanssa niinkun oon ollu muutaman muunkin kanssa vähän väliä sillein excuse mua :p

Joka tapauksessa, mulla oli unohtunu semmonen School Record Transcriptions lappu johonkin jossa oli kaikki mun viimevuoden lukio-opinnot.. Tää mun hostfamily oli sanonu että käyn lukiota seniorina (12th grade), mutta se kanslisti oli sitten laittamassa mua 10th gradelle! Sanoin sit, et voin näyttää mun kaikki lukioarvosanat netistä wilmasta, jossa ne näky. Mut vaikka mulla ois ollu ne ja riittäny ikä senioriks niin tavallaan multa puuttu yks vuos vielä opinnoissa, just siks varmaan kaikki vaihtarit menee yleensä vuotta nuorempien luokalle. Menin kuitenkin sit jonkun mukavan miehen luo tekemään lukujärjestystä ja siinä juteltiin, niin sit se suostu tekemään musta seniorin!! Niin siistii :--) Niillä on kuulemma kaikkee jeesii touhuilua ja joitain tapahtumia ja seniortrip ja tämmöstä :) ja Cindy on kanssa senior!

Käytiin sit tutustumassa siihen paikkaan, ja se oli huge. Varsinkin ne ulkoalueet oli ihan törkeen isot, missä oli omat kentät tyyliin joka urheilulajille. Mun koulu starttaa 7.pvä syyskuuta ja Melissa sano että siellä on jotain 2000 oppilasta ehkä yhteensä. Siel ei oo koulupukuu, eikä käytännössä hirveitä pukeutumissääntöjä. Näytti ja kuulosti iha kivalle paikalle, oon jo excited menee :)
                Loppuviikko meni tavallisesti, hengattiin Brianin, Jeanninen ja Troyn kanssa ja käytii ulkona syömässä. Mulla on semmonen vihko, mihin kirjotan kaikkee salaista, niin tein sen takakanteen hampurilais/pizza/coke/donut laskurin :DD .. Musta tuntuu vaan ettei paljoa naurata enää ku oon takasin Suomessa ja 200 kg painavempana, eivaa.

Täällä siis piti olla hurrikaani. Siitä oli kauheet lööpit ja torstaina istuttiin melkein koko päivä vaan sohvalla ja katottiin hurricanetv:tä kun kukaan ei viittiny lähteä ulos ja loppujen lopuks se oli vaan sairaan lame - satoi ja tuuli vaan hitusen. Se oli sillei ehkä isoin pettymys viime viikolta. Tykkäsin enemmän maanjäristyksestä. Ei vaa, hyvä että tää meni näin hyvin kun kuulin et tuolla vähän matkan päässä näiden lasten isän luona oli ollu kunnon tulvia ja tulvinu sisälläkin.

Hei, mut tässä on hitosti jo tekstii ja mun pitää vielä lisäillä tänne kuvii kun käytiin eilen NYC:ssä!
Haleja Suomeen, on jo vähän ikävä..

-kontsta

5 kommenttia:

 1. Mulla ja Valtolla on sulle pieni yllätys ja me lähetetään se sulle suomesta! IKÄVÄ.
  -Kalle
  ps. mikä siis se sun perheen osote on?

  VastaaPoista
 2. hei siiistei kuviiii! ja hehe pitäskö sun muuttaa toi sun blogin osote nytte tyyliin oonjenkeissä.blogspot.com.. ;DD
  INonaaaa(:

  VastaaPoista
 3. haha !! vois iha läpällä :) mut vois olla huono joillekin esim sukulaisille joilla ei oo bloggerkäyttäjää löytäskö ne sit siihe.. inonaa :-) !!

  VastaaPoista
 4. ahaha hajosin tolle laskurille :D:D:D:D: eivaa voi olla iha fiksuu..... ja toi tykkäsin maanjäristyksestä enemmä haha konsta :D:D:D:D:

  VastaaPoista