maanantai 8. elokuuta 2011

there isn't too much time left to leavingOon tajunnu et alle kaks viikkoo ja sit oon poissa. Oon yrittäny tunkee aikataulun täällä niin täyteen kun mahdollista ja yrittäny järjestää kaikkee tekemistä ja kaikkien näkemistä vielä kun oon Suomessa. Aika inhottavaa tää "hei nähääks ens vklp", "sori ei käy mulla on sitä ja tätä yms.." , "okei no nähään sit ens kesänä".
Sain lentotiedot viimeviikolla ja mun lento lähtee siis Lauantaina 20.päivä klo 6:20 Helsinki-Vantaan lentokentältä. Sieltä se menee Lontoon Heathrowille ja sitten vielä yksi vaihto Chicagossa, ja 18 tuntia vaihtoineen kestäneiden lentojen päätteeksi oon Philadelphian airportilla jossa mua on vastassa mun isäntäperhe. Oon mailaillu, fabotellu ja skypetelly niiden kanssa jo, ne kaikki vaikuttaa tosi mukavilta :)
Nyt pitäis jaksaa tehdä matkalaukun koepakkaus ja hoitaa paperijutut kuntoon, tuntuu että on 3000 asiaa ja lappua jotka pitää muistaa.

Tää viikko menee sillei et lähen nyt stadiin meidän stageporukan kanssa kattomaan Peacockiin Tykin musikaalia (<3 jee näkee kaikkia noita kamuja taas), oon siellä keskiviikkoon asti kun mulla on sillon viisumihaastattelu. Torstaina alkaa (tai alkais :-----) ) koulut ja meen sinne näkee kavereita, jokunen paperi pitää sielläki käydä reksillä leimauttamassa ja perjantaina lähen Mikkeliin Jurassicrockiin vielä viimeiseks suomiviikonlopuks !


Tää loppuloma on aivan mahtava ja miettikää oon kohta USASSA !1!
4 kommenttia:

 1. Voi kulli tuolla on toi mun kyltti :D

  - Kalle

  VastaaPoista
 2. siisti tuo ulkoasu nytte :)

  VastaaPoista
 3. Mä itken jo nyt. Toivottavasti nähään vielä (aineskikoulus) ennenkö lähtet !

  VastaaPoista
 4. asiallisempaa kielenkäyttöä kalle. kiitti :-) älähä itke noora, nähäänhä me siellä juu!

  VastaaPoista